Cake Garden in de media.

-------------------------------------------------------------------------------------

Cake Garden bij de opnames van "Smaakt naar meer" 17-12-2018...

Met André van Duin, Remy Duker (Patissier) en Annemarie Jung

zie ook YouTube!


 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Caketopper Yoda gestolen! 

Utrecht 17-12-2017 Algemeen Dagblad


Yoda-taart waar Houtense vier dagen aan werkte, gestolen uit bioscoop


De Yoda-taart van hobbybakker Angelique van Veenendaal (46) uit Houten is vrijdagavond gestolen uit bioscoop Cinemec in Utrecht. Speciaal voor de nieuwe Star Wars-film liet ze haar geliefde taart tentoonstellen in de bioscoop, maar hij hield het daar nog geen vier dagen vol. Voor degene die hem terugbrengt, bakt Van Veenendaal een andere taart.


 Vier dagen werk zaten er in de taart. Speciaal voor de Engelse wedstrijd Cake International maakte ze de Yoda, met piepschuim aan de binnenkant en fondant aan de buitenkant. Het leverde haar de tweede prijs op. ,,Ik hoorde gisterenavond van Cinemec dat hij was gestolen en vond het in eerste instantie een heel grote grap. Wat moet je nou met zo'n taart?”


ze wil de Yoda heel graag terug, want ze is zelf Star Wars-fan en vindt haar creatie zelf eigenlijk ook heel mooi. Van Veenendaal kan zich daarom ook wel voorstellen dat de dief de Yoda per ongeluk voor een collectors item heeft aangezien. ,,Als de dief me had benaderd, had ik er misschien wel over nagedacht om de Yoda aan hem te geven. Maar ik heb er heel wat tijd in gestoken en ik vind het een uniek ding, dus daarom hoort het in de eerste plaats in mijn kast."


Fanatieke fan

 

Van Veenendaal denkt dat het een fanatieke fan was die geen idee heeft waar de taart van is gemaakt. De buitenkant is van eetbaar materiaal, een soort fondant. Dat wordt hard en blijft lang houdbaar, mits onder de juiste omstandigheden bewaard. ,,Zo niet, dan heb je de kans dat er straks alleen nog een hoopje overblijft.”


De taart stond in een van de hallen in Cinemec, voor een poster, met wat folders en een Stormtrooper ernaast. ,,Er stond een hekje omheen met van die rode touwen. Ik heb namelijk aangegeven dat ik niet wilde dat mensen er aan konden zitten, want je weet hoe mensen zijn. Ze kijken niet alleen met hun ogen, maar ook met hun vingers. Daar heeft Cinemec netjes gehoor aan gegeven.”


Van Veenendaal roept de dief op om haar Yoda weer heelhuids af te geven bij haar of bij Cinemec. ,,Het is en blijft een ding en gelukkig mankeert niemand iets, maar het is voor mij toch een showstuk om aan anderen te laten zien wat ik kan maken.”


Er hangen camera’s in de hal van Cinemec. De beelden hiervan worden door de leiding bekeken en leveren hopelijk snel iets op.Ratatouille Cake te zien in Amercian Cake Magazine july-august 2020Real Wedding:

Trouwen op Chalet Helenaheuvel in de Kaapse Bossen

Vintage pastelbruiloft met uitzicht over de prachtige hei en een taart van Cake Garden!


https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/323/Real-Wedding-helenaheuvel-kaapse-bossen-doorn?fbclid=IwAR3vARhCqZoTfaMXKfJIVrRwk9sn4ObzorxNXinzQovvnLdQEr0vsg2PJbc


Flamingo Love Cake tutorial voor Mjam Magazine juli 2021.