Over mij

 

Nieuwsgierig naar wie ik ben?

Ik ben Angelique woonachtig in Houten.

Een gezellige creatieve dame met een opleiding in Reclame- en Presentatietechnieken. Deze technieken helpen mij bij het maken en bedenken van taart-designs. Tijdens een vervelende periode in mijn leven ontdekte ik in 2013 de fondant taarten. Dit gaf me de afleiding en de ontspanning die ik destijds nodig had. Daarna heb ik 3 modules PME professional gevolgd en uiteindelijk mijn PME professional master certificaat behaald in 2014. Daarnaast heb ik een aantal workshops en cursussen gevolgd om, niet alleen de smaak, maar ook technieken te optimaliseren.


De afgelopen jaren heb ik deelgenomen aan diverse taartdecoratiewedstrijden zowel nationaal als internationaal, hetgeen altijd weer een leuke spannende uitdaging is. Inmiddels heb ik een aantal mooie resultaten bereikt met mijn deelname aan deze wedstrijden.


Sinds maart 2019 ben ik gevraagd als officieel ambassadrice voor het Italiaanse merk "Saracino, We love Pastry". Van dit merk ben ik al jaren groot fan en het merk is recent goed verkrijgbaar in Nederland. Ik werk dan ook graag met de producten van Saracino: de modelleer paste voor de taarttoppers, de fondant, en niet te vergeten de modelleerchocolade welke gemaakt wordt met chocolade uit de Zaan. Ook de natuurlijke kleur- en smaakstoffen van Saracino zijn geweldig om mee te werken


Naast mijn business werk ik ook nog een aantal dagen op kantoor. Daarnaast heb ik ook nog een aantal andere verantwoordelijkheden als ambassadeur en vertegenwoordiger van Saracino en mijn eigen webshop. 

E-mails beantwoord ik  na 18.00u.

 

Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Interesse in dealerschap en verkoop van Saracino producten? Neem dan even contact op!