Over mij

 

Nieuwsgierig naar wie ik ben?

Ik ben Angelique woonachtig in Houten.

Een gezellige creatieve dame met een opleiding in Reclame- en Presentatietechnieken. Deze technieken helpen mij bij het maken en bedenken van taart-designs. Tijdens een vervelende periode in mijn leven ontdekte ik in 2013 de fondant taarten. Dit gaf me de afleiding en de ontspanning die ik destijds nodig had. Daarna heb ik 3 modules PME professional gevolgd en uiteindelijk mijn PME professional master certificaat behaald in 2014. Daarnaast heb ik een aantal workshops en cursussen gevolgd om, niet alleen de smaak, maar ook technieken te optimaliseren.

 

Het is inmiddels een passie geworden en ik vind het geweldig om van iedere taart weer een feestje te maken!

 

Zowel de binnen- als de buitenkant van de taart zijn even belangrijk. De ingrediënten die ik gebruik zijn kwalitatieve producten, evenals de materialen voor de constructie. (geen dunne rietjes uit de supermarkt en geen kartonnetjes tussen de lagen bij een stapeltaart)

 

De afgelopen jaren heb ook deelgenomen aan diverse taartdecoratiewedstrijden zowel nationaal als internationaal, hetgeen altijd weer een leuke spannende uitdaging is. Inmiddels heb ik een aantal mooie resultaten bereikt met mijn deelname aan deze wedstrijden.


Sinds maart 2019 ben ik gevraagd als officieel ambassadrice voor het Italiaanse merk "Saracino, We love Pastry". Van dit merk ben ik al jaren groot fan en het merk is recent goed verkrijgbaar in Nederland. Ik werk dan ook graag met de producten van Saracino: de modelleer paste voor de taarttoppers, de fondant, en niet te vergeten de modelleerchocolade welke gemaakt wordt met chocolade uit de Zaan. Ook de natuurlijke kleur- en smaakstoffen van Saracino zijn geweldig om mee te werken


Interesse in dealerschap en verkoop van Saracino producten? Neem dan even contact op!
 

Ik vraag om uw begrip: naast het maken van taarten in de weekenden, werk ik ook nog een aantal dagen op kantoor. Dat is ook de reden dat ik doordeweek geen opdrachten uitvoer. De weekenden hanteer ik een beperkt aantal opdrachten vol=vol! Wees dus bijtijds met reserveren. E-mails beantwoord ik daarom na 18.00u. 

 

Het maken van allergie- en/of lactosevrije taarten doe ik helaas niet, dit laat ik over aan bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Het is en blijft toch een aparte tak van sport. Misschien in de toekomst!

  

Heb je vragen? Stel ze gerust!