Het was een grote stap voor mij( Cake Garden) en het heeft enige tijd gekost met alle voorbereidingen, maar de webshop van de “Cake Specialist” is live! Om in de termen van de Cake Specialist te blijven: 

“If there is a whisk, there is a way!” en die “way” is met veel liefde en enthousiasme ten uitvoer gebracht!

Met de uitrol van de Cake Specialist bieden wij het uitgebreidste assortiment van Saracino producten! Uiteraard de model paste en fondant, maar ook de kleurstoffen vormen een onderdeel van het assortiment. En niet te vergeten de patisserie producten zoals amandelmeel en isomalt.

We bieden leuke kortingen op de standaard verkoopprijs, niet alleen voor consumenten maar ook voor de KVK klanten ( er wordt geen minimum bestelbedrag gehanteerd!😉) Dus meld je snel aan op de website van de Cake Specialist!

www.cakespecialist.nl

en volg de CakeSpecialist op FB!

https://www.facebook.com/CakeSpecialist.nl


Het assortiment zal uiteraard nog uitgebreid gaan worden.  Het enthousiasme is er, de wil is er,  het begin is er! De Cake Specialist is er om jouw creaties nog specialer en spectaculairder te maken, want “WE MAKE EDIBLE INCREDIBLE!”

Als we het assortiment kunnen uitbreiden, dan kan de Cake Specialist het voor jou nog meer “incredible” maken!Heb je vragen? Je kunt altijd mailen naar info@cakespecialist.nl en jouw vragen zullen zo snel mogelijk worden beantwoord.

Cake Specialist, we make edible incredible!