Welkom op mijn website!


Welkom bij Cake Garden!

Cake Garden specialiseert zich in het maken van feestelijke en bijzondere taarten en/of cupcakes voor elke gelegenheid. Een op maat gemaakte taart moet uniek zijn en uiteraard een feestje om naar te kijken. Het smaak, het ontwerp, de kleuren, alles speelt mee.  Geboetseerde figuurtjes, de 'caketoppers genaamd',  decoraties en niet te vergeten de constructie.

 

Hoe ik werk?

Graag hoor ik wat het thema is, voor hoeveel personen (ik start vanaf 14 personen) de taart is en welke vullingen iemand wenst. Dan ga ik aan de slag met een ontwerp. Een taart is uniek en bijzonder omdat het allemaal handwerk is. Dat is ook een van de redenen dat ik geen taarten exact namaak van foto's en vaak niet eens een eigen ontwerp namaak. Natuurlijk gebruik ik foto's wel eens als inspiratie maar het is leuker om zelf iets te bedenken! Iets namaken is geen kunst en ook niet origineel toch? Jij wilt toch ook een bijzondere en unieke taart?

 

Handgemaakt.

Boetseren is mijn passie. Alle caketoppers worden met de hand gemaakt. Een caketopper is vaak toch net even het 'kersje op de taart'. Dat is ook de reden dat ik niet vaak met een 'print' werk. Een mooie caketopper maakt zo'n unieke taart toch net even af. Ook suikerbloemen worden met de hand gemaakt. Ieder bloemblaadje wordt zorgvuldig uitgerold, uitgestoken en bevestigd.  De caketoppers en suikerbloemen kun je eventueel ook bewaren! Alles wordt gemaakt met kwaliteitsproducten van Italiaanse merk Saracino.


Saracino.

Vanaf 2014 werk ik met de producten van Saracino en vanaf 2018 ben ik een trotse ambassadeur geworden van dit Italiaanse merk. Vanaf 2021 ben ik  benoemd tot zowel vertegenwoordiger als ambassadeur van Saracino, we love pastry! in Nederland.


Naast mijn taart business werk ik ook nog een aantal dagen op kantoor. Daarnaast heb ik ook nog een aantal andere verantwoordelijkheden als ambassadeur en vertegenwoordiger van Saracino.  Dat is ook de reden dat ik doordeweek geen opdrachten uitvoer. Vanaf 2021 zal ik ook niet voor ieder weekend een opdracht meer aannemen.  E-mails beantwoord ik na 18.00u wanneer het uit komt.Veel kijkplezier op mijn pagina! en volg mij op Facebook of instagram.

https://www.facebook.com/cakegardenhouten/

@cake_garden_houten


Liefs Angelique


Ga naar de webshop van Cake Garden, de "Cake Specialist"

https://www.cakespecialist.nl/