Diensten

 

Met betrekking tot de decoratieve fondanttaarten wordt een basisprijs berekend vanaf 4,95 euro per persoon.  Ook is er uiteraard een 'gewone' slagroom taart met vruchten verkrijgbaar, prijs op aanvraag.

Diverse soorten en smaken zijn mogelijk;  van banketbakkersroom tot chocolade tot koekjesvullingen, etc. Geef aan wat uw wensen zijn en ik kijk wat er mogelijk is. De taarten worden gevuld met 4 lagen (maximaal 2 smaken, 2 om2) Als basis wordt een luchtige amandel biscuit gebakken, dit is de standaard smaak. Andere smaken zijn mogelijk in overleg en tegen een meerprijs.

 

Voor vullingen met verse vruchten of alcohol wordt een meerprijs berekend evenals voor vullingen met gewenste extra's zoals bijv. nootjes of M&M's. etc.


Interesse in een bruidstaart? Dare to be different! 

De voorgenoemde prijzen zijn voor een bruidstaart beginnen met dezelfde prijs als voor een kindertaart. (biscuit amandel of chocolade) Er wordt een meerprijs berekend voor de extra's zoals hier op de pagina aangegeven. (bijv. boetseersels, suikerbloemen, vers fruit, extra werkzaamheden of specifieke cakesoorten. Dit is altijd in overleg) Bruidstaarten zijn de enige taarten die ik bezorg, boven de 10 km wordt een km vergoeding berekend van 50 eurocent per km (heen en terug)

 

Afname van taart is minimaal vanaf 14 personen / 20 cm doorsnede (ruim 10 cm hoog).

 

Cupcakes.

Voor cupcakes geldt een minimale afname van 6 stuks.

Cupcakes basis met toef  € 2,10 euro per stuk.

Cupcakes basis met toef en fondant figuurtjes v.a. 2,35 per stuk.

Voor cupcakes met smaken zoals red velvet, carrot cake, chocolade cake etc. gelden prijzen vanaf 2,85 per stuk met toef. Indien voorzien van toef en fondant figuurtjes vanaf 3,35 per stuk.


Geboetseerde taart toppers:

Evnetueel zit er 1 taarttopper (geboetseerd 3d poppetje) bij de prijs inbegrepen vanaf 14 personen afhankelijk van de aanvraag. Meerdere poppetjes op een taart is mogelijk tegen een meerprijs per stuk, afhankelijk van grootte en moeilijkheidsgraad. Prijs is per stuk op aanvraag. De taarttoppers worden niet los verkocht, alleen inclusief taart.


Suikerbloemen handgemaakt:

Ook suikerbloemen zijn handgemaakt en op maat gemaakt. Prijs is afhankelijk van type en grootte bloem en is op aanvraag.


3D taarten:

3D taarten worden altijd gemaakt van cake (niet van luchtige biscuit). Prijzen zijn vanaf 10,- euro per persoon, afhankelijk van grootte, constructie, hoeveelheid afval etc. Afname is vanaf minimaal 25 personen. 3D taarten dienen minimaal 4 weken van te voren worden aangevraagd.


Bezorging:

Gezien ik alleen werk, worden taart niet bezorgd! De enige taarten die ik bezorg zijn bruidstaarten.

 Note: 

Prijzen tussen bedrijven kunnen verschillen afhankelijk van kwaliteit, het materiaal dat gebruikt wordt,  soort ingrediënten, het ontwerp, niveau van de afwerking, aantal lagen vulling, gebruik van prints etc.  Cake Garden werkt met verse kwalitatieve producten die NIET vooraf ingevroren zijn geweest. Laat u door bedrijven daarom goed informeren over wat u koopt!